Pares, volem jugar amb aquestes regles

Amb motiu del Torneig de Base del proper diumenge 2 d’abril, des del BM La Roca engegarem la campanya : “Pares volem jugar amb aquestes regles”, es una campanya per sensibilitzar de la importància de tenir una actitud correcte, tolerant i positiva per part de tots : entrenadors, arbitres, nens i dels pares, com a exemples , models, i educadors per construir mitjançant l’handbol i la competició uns valors educatius allunyats de la violència i l’agressivitat . Farem des del club tot un seguit d’actes en aquest sentit, començant per aquest diumenge on es repartiran 600 engantxines amb els diferents eslògans de la campanya a tots els nens i nenes participants al torneig de base. I amb una pancarta que tots els equips finalistes mostraran a les respectives finals . Durant la campanya i ens els partits de base tots els equips lluiran aquesta pancarta abans de cada partit i es realitzaran xerrades de psicòlegs i educadors per canviar la perspectiva i enfocar la competició d’una manera més educativa. Doncs ara ja ho sabeu ……. nens i nenes volen jugar amb aquestes regles. Agrair la col·laboració en la campanya de Fagom i Bombeta.cat

Deja un comentario

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube